Νέο σοκ στην ΑΕΚ: Ο Μόγια είχε σοβαρό τροχαίο και δεν παίζει στους τελικούς με Ίσταντς!

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άρης Νίκαιας
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ είχε σοβαρό τροχαίο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ατυχία δεν έχει τέλος φέτος στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που παλεύει με θεούς και δαίμονες για να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας.

Μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Πλάθα και Ουγκάλντε ήρθε ένα ακόμη μεγάλο σοκ λίγες ημέρες πριν τον πρώτο μεγάλο τελικό με την Ίσταντς.

Ο Νάτσο Μόγια είχε σοβαρό τροχαίο και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Το ατύχημα έγινε την Κυριακή όταν διερχόμενο αυτοκίνητο διέφυγε από το αντίθετο ρεύμα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο όχημα του αθλητή της ΑΕΚ, ο οποίος χάνει σίγουρα τους δύο ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ο Μόγια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε διάτρηση εντέρου και θα παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες ενώ με σοβαρά κατάγματα είναι και η σύντροφος του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Στις τάξεις της ΑΕΚ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και φυσικά όλοι είναι σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψουν την ατυχία που τους κυνηγάει φέτος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X