Λαπόρτ: Αλλάζει εθνικότητα για να παίξει στο Euro

Λαπόρτ: Αλλάζει εθνικότητα για να παίξει στο Euro
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πάνω-κάτω φέρνει ο Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει εθνικότητα και από Γάλλος να γίνει Ισπανός, προκειμένου να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα.

«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αποφάσισε να ρίξει ο Εμερίκ Λαπόρτ. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος στόπερ πήρε την απόφαση και αλλάζει εθνικότητα και από Γάλλος γίνεται Ισπανός, κάτι που μπορεί να κάνει, καθώς με τη Γαλλία έχει αγωνιστεί μόνο στις ομάδες νέων. Μάλιστα, ο Λαπόρτ έχει πάρει ήδη το «πράσινο φως» και έτσι θα μπορέσει να αγωνιστεί το καλοκαίρι στο Euro με την «Φούρια Ρόχα».

Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε μόνο από τον Λαπόρτ, ο οποίος έχει ισπανικές ρίζες και συγκεκριμένα βασκικές, διότι ο Λουίς Ενρίκε, ήταν αυτός που ρώτησε αρχικά για τις προθέσεις του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, δίνοντας εντολή στους αρμόδιους της εθνικής ομάδας της Ισπανίας να τρέξουν τις διαδικασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X