Απίστευτη δήλωση Χιμένεθ: «Αυτό που πέτυχα φέτος, είναι μεγαλύτερο από το πρωτάθλημα του 2018!» (VIDEO)

Απίστευτη δήλωση Χιμένεθ: «Αυτό που πέτυχα φέτος, είναι μεγαλύτερο από το πρωτάθλημα του 2018!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ για την φετινή πορεία της ΑΕΚ και η σύγκριση που προκάλεσε ερωτηματικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πορεία της φετινής ΑΕΚ, το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την κούραση μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μάλιστα ο Ισπανός προπονητής της Ενωσης τόνισε ότι η έξοδος στην Ευρώπη φέτος, είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018! Μία δήλωση που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά…

Οσα είπε ο Χιμένεθ

O Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού λέγοντας πως: «Ήταν πολύ σημαντική γιατί βρισκόμασταν στα όρια των δυνάμεών μας. Με εξέπληξαν θετικά με την εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο», ενώ αναφερόμενος στην επίτευξη του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη υποστήριξε μεταξύ άλλων:

«Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται πως η ΑΕΚ απλά πέτυχε το ελάχιστο που μπορούσε αυτή τη σεζόν. Βρίσκομαι πέντε μήνες στην ομάδα και μπορώ να εγγυηθώ πως το φετινό ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα που έχω κάνει με την ΑΕΚ, ακόμα και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και των τελικών που έχουμε βρεθεί».

Η ΑΕΚ έφτασε στον στόχο της με δύο ματς ακόμα να απομένουν με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει πως: «Αυτό που καταφέραμε είναι όπως όταν ανάβει η ρεζέρβα στο αυτοκίνητο και ξέρεις ότι έχεις 2-3 χλμ. πριν ξεμείνεις. Είμαι περήφανος για ότι κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές λόγω της χρονιάς που είχαμε».

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν πολλές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη με τον Χιμένεθ να λέει: «Ανησυχούσα γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να μας συμβεί κάτι παρόμοιο με άλλα παιχνίδια και να τιμωρηθούμε με το παραμικρό λάθος“, ενώ για τους παίκτες που θα ξεκουράσει στα τελευταία ματς τόνισε: “Θέλουμε να βγούμε τρίτοι, μας υποχρεώνει η ιστορία της ΑΕΚ. Δεν είμαστε ακόμα σε διακοπές, ούτε πρόκειται να το επιστρέψω. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό αποφάσισα εγώ ποιοι θα παίξουν, για το ματς με τον Αστέρα θα αποφασίσουν οι ίδιοι οι παίκτες».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X