«Ο Μπουλούτ υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό»

«Κοντά στην Γκαζιαντέπ ο Μπουλούτ που ακούστηκε για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ερόλ Μπουλούτ που είχε γραφτεί για την ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερόλ Μπουλούτ είναι υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Τούρκος τεχνικός είχε γραφτεί τον προηγούμενο καιρό και για την ΑΕΚ.

Ο Ερόλ Μπουλούτ, που ανέλαβε τα ηνία της Φενέρμπαχτσε πέρσι τον Αύγουστο και αποχώρησε από εκείνη στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, φέρεται σύμφωνα με τους Τούρκους ως ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό.

Σημερινό δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, το οποίο πάντως επικαλείται ελληνικές πηγές, αναφέρει πως ο Τούρκος προπονητής προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την εισήγηση που είχε κάνει ο Μπουλούτ στην απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Φενέρ.

Ο 46χρονος Μπουλούτ προσελήφθη στο ξεκίνημα της χρονιάς, συγκεντρώνοντας 59 βαθμούς, μετά από 31 αγωνιστικές, με 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες, με αποτέλεσμα η Φενέρ να βρίσκεται στην 3η θέση, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας -που έχει και ματς λιγότερο- και 2 πίσω από την 2η θέση Γαλατάσαραϊ.

Έχει μείνει, μάλιστα και εκτός Κυπέλλου στα προημιτελικά, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον Μπασάκσεχιρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X