ΑΕΚ: «Μαζί θα κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό-Γίνε ο 8ος παίκτης με e-ticket»

ΑΕΚ: «Μαζί θα κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό-Γίνε ο 8ος παίκτης με e-ticket»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να γεμίσει έστω και νοητά το ΟΑΚΑ στον μεγάλο τελικό με την Ίσταντς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για δύο ιστορικούς τελικούς απέναντι στην Ίσταντς διεκδικώντας το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η πανδημία της στερεί το μεγάλο της όπλο, τον κόσμο της ωστόσο οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτές τις δύο μεγάλες «μάχες». Με το e-ticket αγοράζουμε όλοι εισιτήριο και έστω και νοητά στηρίζουμε την ομαδάρα του Δημήτρη Δημητρούλια προς την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου εισιτήριο ενισχύοντας την τεράστια προσπάθεια του Σταμάτη Παπασταμάτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Γίνε ο 8ος παίκτης…

Έλα μαζί να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό!

Προμηθεύσου το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο και μετάδωσε τη θετική σου ενέργεια στην ομάδα του χάντμπολ και έλα να κατακτήσουμε μαζί το Eυρωπαϊκό.

Με το e-ticket παίρνεις νοητά θέση στις εξέδρες των τελικών και ενώνεις τη φωνή σου, την ανάσα σου και την ψυχή σου, με την ψυχή των παικτών μας.Σε αυτούς τους τελικούς, όλοι μαζί θα νικήσουμε τα άδεια γήπεδα και την πανδημία και θα φέρουμε την ΑΕΚαρα μας στην κορυφή του χάντμπολ!

Όλοι μαζί γεμίζουμε νοητά τα γήπεδα και συμμετέχουμε στους τελικούς του EHF European Cup.

Δημιουργούμε και γεμίζουμε την «εικονική εξέδρα» του ΟΑΚΑ αλλά και του Ystad Arena για τους τελικούς της 15ης Μαΐου και της 22άς Μαΐου 2021 με αντίπαλο την Ystads IF Σουηδίας και βοηθάμε έμπρακτα και με όλη μας την ψυχή την ομάδα χάντμπολ και την Μάνα ΑΕΚ.

Για να προμηθευτείς το e-ticket σου, μπες στο www.aek.gr, πάτησε e-ticket και αγόρασε το εισιτήριό σου, βοήθησε την Ερασιτεχνική και μετάδωσε τη θετική ενέργειά σου στην ομάδα χάντμπολ.

Οι τιμές των ηλεκτρονικών εισιτηρίων είναι: 5€, 10€ και 50€.

Διευκρινίζεται ότι τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, δεν είναι εισιτήρια για φυσική παρουσία στους τελικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα Covid-19.

Γίνε ο 8ος παίκτης της ομάδας μας στους τελικούς για το Ευρωπαϊκό, έλα να κατακτήσουμε μαζί το EHF European Cup

Στήριξε την ΑΕΚ!

Η προπώληση έχει ανοίξει:

https://www.ticketmaster.gr/aeksc-ww

https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005207.html

Αγορά e-ticket μπορεί να γίνει και από τα Γραφεία του Συλλόγου (Φωκίων 9, Νέα Φιλαδέλφεια).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X