Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Μάκαριτς, αλλά δεν απασχολεί

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Μάκαριτς, αλλά δεν απασχολεί
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλαν Μάκαριτς προτάθηκε στην ΑΕΚ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχωρεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαν Μάκαριτς φερόταν να ενδιαφέρουν την ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα, ωστόσο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διαψεύδει το ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν νωρίτερα σήμερα οι Σέρβοι και το gazzetta, ο Σέρβος στράικερ βρισκόταν στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά και του Ολυμπιακού. Ο Μάκαριτς αγωνίζεται στην Ράντνικ και φέτος κάνει συγκλονιστική χρονιά, έχοντας 25 γκολ και 8 ασίστ σε 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Μάλιστα, με αυτές τις επιδόσεις είναι ο πρώτος σκόρερ στα Βαλκάνια.

Ο 25χρονος στράικερ έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το 2022 και κοστολογείται περίπου στο 1 εκατ. ευρώ αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το τι ζητάει η ομάδα του. Στις αρχές του έτους έγινε και διεθνής με τη χώρα του.

Η διάψευση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μίλαν Μάκαριτς, είναι παίκτης που έχει προταθεί ανάμεσα σε πολλούς άλλους αλλά δεν έχει ασχοληθεί η ομάδα περισσότερο, ούτε αναμένεται να προχωρήσει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X