Η Ιντερ βουλιάζει στην εσωστρέφεια παρά τον τίτλο

Η Ιντερ βουλιάζει στην εσωστρέφεια παρά τον τίτλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα περίμενε κανείς ότι από τη στιγμή που η Ίντερ πανηγύρισε το Scudetto μετά από 11 χρόνια, αυτές τις ημέρες άπαντες στο στρατόπεδο των «νερατζούρι» θα έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.
Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το κλαμπ του Μιλάνου και ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ζανγκ, να ζητήσει από τους παίκτες των πρωταθλητών Ιταλίας να χαρίσουν τους τελευταίους δύο μήνες των συμβολαίων τους, έχουν προκαλέσει τεράστια εσωστρέφεια, με την κατάσταση να είναι οριακή.

Χαρακτηριστικό είναι πως η συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τη Ρόμα ακυρώθηκε, στον φόβο ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους για τα οικονομικά προβλήματα της Ίντερ και το μέλλον της ομάδας και του υπάρχοντος ρόστερ. Μάλιστα η Corriere dello Sport αποκαλύπτει ότι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Κόντε, όχι μόνο είναι πιθανό, αλλά ενδέχεται να προκαλέσει πογκρόμ αποχωρήσεων και από πρωτοκλασάτους παίκτες των «νερατζούρι».

Επιπλέον ακούγεται ότι οι Μαρότα και Οσίλιο είναι πιθανό να αφήσουν τα πόστα τους λόγω των οικονομικών προβλημάτων των πρωταθλητών Ιταλίας. Απίστευτο κι όμως… ιταλικό, η πρωταθλήτρια Ίντερ βουλιάζει στην εσωστρέφεια, τις ημέρες που έπρεπε να πανηγυρίζει την επιστροφή της στους τίτλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X