ΑΕΚ: Εξωτερικό η προετοιμασία -Μέσα Ιουνίου η «πρώτη»

ΑΕΚ: Εξωτερικό η προετοιμασία -Μέσα Ιουνίου η «πρώτη»
Photo Credits: INTIME

Η ΑEK εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και τώρα σχεδιάζει την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑEK εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Και έτσι τέλη Ιουλίου (22-26) θα δώσει τα πρώτα παιχνίδια της για την επόμενη χρονιά, με στόχο τρεις προκρίσεις μέχρι τα τέλη Αυγούστου για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» την Κυριακή (19:30) απέναντι στον Αρη στο Ολυμπιακό Στάδιο κλείνει την σεζόν. Στόχος η νίκη ώστε η ΑΕΚ να τερματίσει 3η και να «γλυκάνει» όσο μπορεί να «γλυκάνει» το φινάλε μίας πολύ δύσκολης και κακής χρονιάς.


Η ΑΕΚ την επόμενη… ώρα από το ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ θα προχωρήσει σε αποχαιρετισμούς καθώς τελειώνει η σεζόν εκεί και δεν θα γίνει τελευταία προπόνηση τη Δευτέρα στα Σπάτα.

Ετσι αρχίζει η άδεια των «κιτρινόμαυρων» για το καλοκαίρι και η επιστροφή τους στα Σπάτα για την έναρξη της προετοιμασίας έχει αποφασιστεί να είναι στα μέσα Ιουνίου (15 ή 16 η πρώτη κουβέντα εντός ΠΑΕ).

Και η προετοιμασία, μετά και την έξοδο στο Conference League, θα γίνει στο εξωτερικό δεδομένα. Και για 10-15 ημέρες θα γίνει δουλειά εκτός συνόρων με την Ολλανδία να είναι το γκραν φαβορί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X