Στην τελική ευθεία στοίχημα και πρωταθλήματα!

Στην τελική ευθεία στοίχημα και πρωταθλήματα!

Το Stoiximaview προτείνει αγώνες από Ισπανία και Πορτογαλία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη έχουν μπει πλέον στην τελική τους ευθεία, μαζί και το στοίχημα και το Stoiximaview προτείνει δυάδα από Ισπανία και Πορτογαλία.

Primera Division, Λεβάντε-Μπαρτσελόνα (23:00): Τρεις αγωνιστικές μένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν πολλές επιλογές αλλά και χαμηλές αποδόσεις στα γκολ. Λογικό είναι, εν μέρει, για το στοίχημα. Στον πρώτο γύρο, η Μπαρτσελόνα ζορίστηκε αλλά νίκησε 1-0 με γκολ του Μέσι στο 76’.

Η Λεβάντε δεν είναι σε καλή κατάσταση και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον πρώτο της βαθμό (2-2 με Αλαβές) μετά από 4 διαδοχικές ήττες. Η τελευταία της νίκη είναι το 1-0 με την Εϊμπάρ στις 10 Απριλίου και είναι στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κοινώς, είναι άνετη.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης και παράμεινε στο -2 από την κορυφή. Θέλει να κάνει το χρέος της, το οποίο είναι το 3/3 και από εκεί να περιμένει απώλειες και από τις δύο ομάδες της Μαδρίτης. Για την ιστορία, ακολουθούν παιχνίδια με Θέλτα (εντός) και Εϊμπάρ (εκτός).

Primera Division, Λεβάντε-Μπαρτσελόνα (23:00): Περιμένουμε να έχει αρκετά γκολ η αναμέτρηση, αλλά τα βρίσκουμε πολύ χαμηλά. Περιμένουμε, επίσης, από τη Μπαρτσελόνα να μπει με το πόδι στο γκάζι. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο στο 1,90. Βέβαια, οποιαδήποτε «βοήθεια» από τη Λεβάντε, δεν θα μας πείραζε. Ίσα-ίσα που θα μας διευκόλυνε.

Σπόρτινγκ-Μποαβίστα: Ήγγικεν η ώρα…

Primeira Liga, Σπόρτινγκ-Μποαβίστα, (22:30): Έτοιμη να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος είναι η Σπόρτινγκ. Από την τελευταία κατάκτηση το 2002 έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια και πλέον ήγγικεν η ώρα για να πανηγυρίσει. Η «κοιλιά» του Απριλίου με τις τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες ανήκει στο παρελθόν. Ακολούθησαν τρεις σερί νίκες απέναντι σε Μπράγκα, Νασιονάλ και Ρίο Άβε και πλέον, χρειάζεται μια νίκη για να σφραγίσει τον τίτλο.

Primeira Liga, Σπόρτινγκ-Μποαβίστα, (22:30): Τα «λιοντάρια» του Ρούμπεν Αμορίμ δεν έχουν… κατεβεί από την κορυφή και πλέον ο στόχος είναι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Μπενφίκα και Μαρίτιμο είναι οι δύο εναπομείναντες αντίπαλοι στα τελευταία δύο παιχνίδια. Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα, αφού με εξαίρεση τον Πόρο (δεξιός μπακ), όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Primeira Liga, Σπόρτινγκ-Μποαβίστα, (22:30): Τη δική της μάχη για την παραμονή δίνει η Μποαβίστα. Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα μετράει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τοντέλα, την οποία ισοφάρισε στο φινάλε. Βρίσκεται στη θέση των μπαράζ με 30β., έχοντας από κάτω τη Φαρένσε με 28 και από πάνω τη Ρίο Άβε με 31. Σε καλύτερη μοίρα βρίσκονται Πορτιμονένσε, Φαμαλικάο και Μαρίτιμο που έχουν 34. Ταξίδεψε με πλήρη αποστολή, αφού ο Σάντος (επιθετικός) εξέτισε την τιμωρία του.

Προφανώς η Σπόρτινγκ είναι το φαβορί στο στοίχημα, αλλά για να έχει αξία ένα ποντάρισμα, θα πρέπει να υπάρξει ένας συνδυασμός. Και αυτό θα γίνει με τα γκολ. Ελάχιστες φορές έχει ξεφύγει το σκορ στα φετινά παιχνίδια των «λιονταριών». Εννιά φορές έχουν νικήσει με 2-0, έξι φορές με 1-0 και πέντε φορές με 2-1. Σύνολο 20 νίκες από τις 24. Αυτά τα δεδομένα με οδηγούν στο εξής: Πάμε στοίχημα με «1 και under 3,5 γκολ» στο 2.13.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X