Γλυκά Νερά-Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης: «Ηταν τρεις, φορούσαν κουκούλες, μιλούσαν σπαστά ελληνικά»

Γλυκά Νερά-Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης: «Ηταν τρεις, φορούσαν κουκούλες, μιλούσαν σπαστά ελληνικά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία μιας 20χρονης μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα, από αδίστακτους ληστές.

Η ληστεία μετά φόνου συνέβη σε μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όταν οι ληστές, αφού κρέμασαν και σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας στον κήπο για να μην γαβγίζει και τους προδώσει, εισέβαλαν στην οικία της οικογένειας του 32χρονου πιλότου και της 20χρονης.

Οι ληστές δολοφόνησαν την 20χρονη πνίγοντάς την με μαξιλάρι δίπλα στο 11 μηνών μωρό της που ήταν δίπλα της και έκλαιγε, ενώ έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα τον 32χρονο σύζυγό της.

Ο νεαρός πιλότος βρίσκεται σε απόλυτο σοκ μετά τα τραγικά γεγονότα που είδε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του. Στην πρώτη ανεπίσημη κατάθεση που έδωσε στις αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 32χρονος πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας είπε ότι περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα τρεις άνδρες με κουκούλες που μιλούσαν σπαστά ελληνκά μπήκαν στο σπίτι τους, παραβιάζοντας ένα παράθυρο στο πίσω μέρος της μεζονέτας, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Ο ίδιος κατάφερε να κινηθεί δεμένος και ενεργοποίησε με τη μύτη του το κινητό του καλώντας την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι της οικογένειας 10.000 ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X