Survivor 4 - Spoiler: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για να αποχωρήσει (VIDEO)

Survivor 4 - Spoiler: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για να αποχωρήσει (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμούλης έγινε για ακόμα ένα επεισόδιο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κάτι που μπορείτε να δείτε και εσείς στα highlights του Survivor.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά για την πρώτη ασυλία, με τους Μπλε να παίρνουν τεράστιο προβάδισμα με 7-2, ωστόσο οι Κόκκινοι έκαναν τεράστια ανατροπή, με τον Σάκη Κατσούλη να ξεχωρίζει όπως φάνηκε και στα Survivor στατιστικά.

Στη συνέχεια η μπλε ομάδα έδωσε τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, εκεί όπου όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο νικητής.

Έτσι, οι Μπλε οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, όπου και ψήφισαν για τον πρώτο υποψήφιο του Survivor, ο οποίος ήταν ο Γιώργος Κορόμι.

Όπως σας αποκαλύψαμε η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει την 2η ασυλία και θα περάσει ακόμα μία ήσυχη εβδομάδα.

Οι Κόκκινοι έχουν δείξει ότι βρίσκουν το ψυχικό σθένος στις μεγάλες αναμετρήσεις των ασυλιών και σήμερα θα αποδείξουν ξανά ότι είναι ανώτερη ομάδα, τουλάχιστον ψυχικά.

Οι Μπλε θα ηττηθούν και θα πρέπει να δώσουν άλλον έναν συμπαίκτη του στο συμβούλιο του νησιού, για να τεθεί στην ψηφοφορία μαζί με τον Κόρο.

Αυτός όπως μας αποκαλύπτει ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα είναι άλλος από τον Τζέημς Καφετζή, που για δεύτερη σερί φορά θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Τέλος, θα έχουμε και την επιλογή του Νίκου Μπάρτζη, που μπορεί πλέον να δώσει και γυναίκες για να βγουν στον τάκο του Survivor.

πηγή sportime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X