ΑΕΚ: «Χτίζει» ομάδα για πρωταθλητισμό και στο βόλεϊ γυναικών

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αίας Ευόσμου
Photo Credits: INTIME

Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στόχος της διοίκησης της Ερασιτεχνικής είναι να στελεχώσει ένα ρόστερ που θα αποτελείται από πολύ καλές έμπειρες Ελληνίδες, υψηλού επιπέδου ξένες και ταλαντούχες νεαρές που θα αποκτηθούν από άλλες ομάδες, αλλά και θα προωθηθούν από τις Ακαδημίες της.

Παράλληλα σκοπός είναι παραμονή στην ομάδα των βασικών αθλητριών της σεζόν που πέρασε, όπως η Μαρίνα Τσοχατζή, η Μάρα Ράπτη, η Βασιλική Διάλλα, που έχουν πάρει ήδη σειρά για την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους και αναμένεται και συνέχεια και με άλλα κορίτσια της ομάδας. Η διοίκηση προχωράει χωρίς πολλά λόγια καθώς επιθυμεί πρώτα να ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με την πρόθεση που υπάρχει από τους διοικούντες το τμήμα θα στελεχωθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους για να εξυπηρετείται η απόλυτα επαγγελματική λειτουργία του, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το χάντμπολ. Η ΑΕΚ προχωράει με σταθερά βήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και πρόσωπο έκπληξη που θα αναλάβει την οργάνωση των ακαδημιών. Στο πρότζεκτ φυσικά προβλέπεται η δημιουργία σταθερής έδρα της ομάδας και ο εξοπλισμός της με σύγχρονο Γυμναστήριο και Φυσικοθεραπευτήριο, γραμματεία και γραφείο τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X