ΑΕΚ: Αίτημα στην ΕΟΠΕ για να αγωνιστεί στην Ευρώπη!

«Λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό -Δείτε ποια αθλήματα θα συνεχίσουν
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ζητήσει από την ομοσπονδία να αγωνιστεί στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πριν την έναρξη των πλέι οφ, γεγονός που δημιουργεί και ένα σημαντικό και δύσκολο «γρίφο» στην ΕΟΠΕ σε ότι αφορά τις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχών στη CEV είναι μέχρι 31 Μαΐου και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ κατέθεσε αίτημα στην ομοσπονδία για να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Από πλευράς ΑΕΚ υποστηρίζουν πως από την στιγμή που δεν έγινε το πρωτάθλημα ουσιαστικά μόνο ο ΠΑΟΚ δικαιούται να αγωνιστεί απευθείας στην Ευρώπη σαν Κυπελλούχος και οι υπόλοιπες θέσεις να καλυφθούν μετά από κλήρωση. Στην ΕΟΠΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο να δοθεί επίσης μια θέση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα στον ΑΟ Θήρας σαν φιναλίστ. Όπως και να’ χει το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ δεν μπορεί να αποφασίσει κατά το δοκούν για το ποιες ομάδες δικαιούνται να αγωνιστούν στην Ευρώπη αλλά να βρεθεί μια λύση κοινά αποδεκτή. Να θυμίσουμε μάλιστα πως πέρυσι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ επέλεξαν να αρνηθούν να παίξουν στην Ευρώπη ενώ οι «ερυθρόλευκοι» φέτος σχεδόν επέλεξαν να σαμποτάρουν το πρωτάθλημα με την στάση τους, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που ενισχύθηκε και τουλάχιστον αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος σεβόμενη  και τις αθλήτριες της και την ιστορία της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X