Ο Βαρουφάκης έπαιξε τον ρόλο του «προλετάριου» για ψήφους σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα!

Ο Βαρουφάκης έπαιξε τον ρόλο του «προλετάριου» για ψήφους σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα!

Με... GPS πήγε στην περιοχή ο Βαρουφάκης και έπαιξε τον ρόλο του...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον… λιτό βίο, έχει καταγραφεί στο μυαλό κάθε Ελληνα για τον τρόπο ζωής και σκέψης του και πως αντιμετωπίζει τον λαό.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, η Βουλεύτρια Β’ Πειραιά Φωτεινή Μπακαδήμα, ο εκπρόσωπος Τύπου Μιχάλης Κριθαρίδης και μέλη του κόμματος συναντήθηκαν, το Σάββατο 8 Μαΐου, με τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο.

«Η Δραπετσώνα, το Κερατσίνι είναι μια μικρογραφία της Ελλάδα. Από τη μια έχεις την κατάρρευση του μεταπρατικού τομέα, των μικρών ναυπηγείων, της οικοδομής. Αυτό δημιούργησε το προλεταριάτο, δημιούργησε την αδήλωτη εργασία, έρχεται και η πανδημία από πάνω και το αποτέλεσμα είναι μια πλήρης ασφυξία, που μόνο οι τοπικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι για να ανακουφιστεί ο κόσμος» δήλωσε ο ίδιος ο Βαρουφάκης.

Και πήγε εκεί για να παίξει τον… ρόλο του. Να κατακεραυνώσει την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της Β Πειραιά, ισχυριζόμενος ότι «μόνο οι τοπικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι».

Και δίπλα του ο Δήμαρχος, δηλαδή η τοπική αρχή.

Ο Βαρουφάκης με ξεκάθαρη στόχευση τις κάλπες και τις ψήφους της περιοχής, έπαιξε τον ρόλο του «προλετάριου» μέσα στο Κερατσίνο και την Δραπετσώνα που προφανώς εντόπισε με… GPS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X