Κούμαν: Είδε το Γιουβέντους-Μίλαν αντί του Ρεάλ-Σεβίλλη γιατί... τον έκανε νευρικό να βλέπει αντιπάλους

Κούμαν: «Η Ατλέτικο παραμένει φαβορί για τον τίτλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν είδε το Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν άντεξε να δει πάνω από 20 λεπτά από το Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τελικά αποφάσισε να δει… το Γιουβέντους-Μίλαν.

Μετά το 0-0 της ομάδας του με την Ατλέτικο, το πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα θα περνούσε στα χέρια της Ρεάλ εφ’ όσον κέρδιζε τους Σεβιγιάννους. Ωστόσο, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά έφυγε και ευχαριστημένη από την αναμέτρηση ισοφαρίζοντας σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Όλα αυτά όμως ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν τα είδε καθώς του προκαλούσε… νευρικότητα η εξέλιξη του αγώνα. Ετσι, μετά το 20ο λεπτό αποφάσισε να αλλάξει κανάλι και να δει το ντέρμπι της Serie A, μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν, όπως είπε ο Ολλανδός στους Ισπανούς δημοσιογράφους.

«Παρακολούθησα τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα στην Μαδρίτη, αλλά μετά έβαλα να δω το ματς της Μίλαν με την Γιουβέντους. Μου προκαλεί νευρικότητα να βλέπω τις αντίπαλες ομάδες μας. Προτιμώ να δω ένα άλλο παιχνίδι και στο τέλος απλά να δω το αποτέλεσμα» είπε ο Κούμαν που ωστόσο σε ένα ακόμη ντέρμπι στην La Liga δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με την Μπαρτσελόνα να είναι σε μειονεκτική θέση στην διεκδίκηση του τίτλου, με την Ατλέτικο να βρίσκεται στο +2 και τους Καταλανούς να μειονεκτούν σε ισοβαθμία μαζί τους, αλλά και με την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία «συγκατοικούν» στην δεύτερη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X