Μαυροειδής: «Θα παλέψουμε κάθε αγώνα, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Μαυροειδής: «Θα παλέψουμε κάθε αγώνα, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»
Photo Credits: INTIME

Οσα έγραψε ο Δημήτρης Μαυροειδής

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε τον δικό του απολογισμό για την πορεία της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα ο παίκτης της «Βασίλισσας» αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ και στα πλέι οφ της Basket League και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το blog

Όλοι στην ομάδα θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο

«Καλησπέρα σας,

H κανονική σεζόν του Πρωταθλήματος τελείωσε. Ήταν μία περίεργη και ταυτόχρονα δύσκολη περίοδος για όλους μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην αρχή, αλλά οι πολλοί τραυματισμοί, τα κρούσματα Covid-19 και άλλες ατυχίες, μας στέρησαν κάποιες νίκες, με αποτέλεσμα να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιστεύω, πως θα μπορούσαμε να τερματίσουμε πιο ψηλά.

Αρχίζουν τα πλέι οφ. Υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα, η οποία διαθέτει ρόστερ με έμπειρα και ταλαντούχα παιδιά. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και προσοχή, καθώς τις περισσότερες φορές, τα πρώτα ματς κρύβουν εκπλήξεις.

Όλοι στην ομάδα θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, απ’ αυτό που τελειώσαμε την κανονική σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα παλέψουμε κάθε αγώνα, ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να δείξουμε, ότι υπάρχει βελτίωση και αγωνιστικά και ψυχολογικά στην ομάδα και αυτό θα κάνουμε, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X