ΑΕΚ: Προχωρημένες συζητήσεις με Κοσμά, «κρούση» και σε διεθνείς αθλήτριες

"Κοιτάει" Κωνσταντινίδου και Κοσμά ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το άδοξο τέλος της φετινής σεζόν με την διακοπή του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου χειρίζεται προσωπικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό προκειμένου η ΑΕΚ να συνεχίσει την ανοδική πορεία της και να είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει δυνατά και στο γυναικείο βόλεϊ.  Στο πλαίσιο αυτό βρίσκονται σε συζητήσεις με αθλήτριες που μπορούν να ανεβάσουν την αγωνιστική ποιότητα. Η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες επαφές με την Σοφία Κοσμά προκειμένου η αθλήτρια να ντυθεί και πάλι στα «κιτρινόμαυρα» και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις. Επιπλέον η διοίκηση έχει προσεγγίσει και αναμένει απαντήσεις και από άλλες διεθνείς που αγωνίζονται σε διάφορες θέσεις, αλλά και από πολύ ταλαντούχες Ελληνίδες.

Στόχος της διοίκησης της Ερασιτεχνικής είναι να στελεχώσει ένα ρόστερ που θα αποτελείται από πολύ καλές έμπειρες Ελληνίδες, υψηλού επιπέδου ξένες και ταλαντούχες νεαρές που θα αποκτηθούν από άλλες ομάδες, αλλά και θα προωθηθούν από τις Ακαδημίες της.

Παράλληλα σκοπός είναι παραμονή στην ομάδα των βασικών αθλητριών της σεζόν που πέρασε, όπως η Μαρίνα Τσοχατζή, η Μάρα Ράπτη, η Βασιλική Διάλλα, που έχουν πάρει ήδη σειρά για την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους και αναμένεται και συνέχεια και με άλλα κορίτσια της ομάδας.

Σύμφωνα με την πρόθεση που υπάρχει από τους διοικούντες το τμήμα θα στελεχωθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους για να εξυπηρετείται η απόλυτα επαγγελματική λειτουργία του, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το χάντμπολ. Η ΑΕΚ προχωράει με σταθερά βήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και πρόσωπο έκπληξη που θα αναλάβει την οργάνωση των ακαδημιών. Στο πρότζεκτ φυσικά προβλέπεται η δημιουργία σταθερής έδρα της ομάδας και ο εξοπλισμός της με σύγχρονο Γυμναστήριο και Φυσικοθεραπευτήριο, γραμματεία και γραφείο τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X