ΑΕΚ: Πρώτη επιθεώρηση στο ΟΑΚΑ εν όψει τελικού με Ίσταντς (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Πρώτη επιθεώρηση στο ΟΑΚΑ εν όψει τελικού με Ίσταντς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ ξεκινώντας τις εργασίες για τον μεγάλο τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε λεπτό για χάσιμο δεν έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ που ξεκίνησαν ήδη τις εργασίες προκειμένου το ΟΑΚΑ να είναι πανέτοιμο για τον τελικό του EHF Cup με την Ίσταντς το προσεχές Σάββατο.

Έτσι σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΑΕΚ αποτελούμενη από τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος, Σταμάτη Παπασταμάτη, τον πρόεδρο, Αλέξη Αλεξίου τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Παπαχαρτοφύλη και τον έφορο, Ηλία Χατσίκα επισκέφτηκαν σήμερα το ΟΑΚΑ για να επιθεωρήσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και να δουν όσα χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να καλυφθούν όλες οι προυποθέσεις που έχει θέσει και η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Τις επόμενες ημέρες οι εργασίες θα ενταθούν με την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται, όπως την διαμόρφωση των χώρων πίσω από τα τέρματα, η τοποθέτηση τάραφλεξ αλλά και μια σειρά ακόμα από εργασίες.

ΑΕΚ: Πρώτη επιθεώρηση στο ΟΑΚΑ εν όψει τελικού με Ίσταντς (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρώτη επιθεώρηση στο ΟΑΚΑ εν όψει τελικού με Ίσταντς (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X