Τι ισχύει πλέον για την ΑΕΚ στο Conference League

Τι ισχύει πλέον για την ΑΕΚ στο Conference League
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, που θα την βρει στη νεοσύστατη διοργάνωση του Conference League.

Η Ενωση θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της, όπως όλες οι ελληνικές ομάδες, από τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ψάχνοντας τρεις προκρίσεις σε έξι αγώνες για να βρεθεί στη φάση των ομίλων.

Στον 2ο αλλά και κατά πάσα πιθανότητα και στον 3ο προκριματικό γύρο η ΑΕΚ θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών, καθώς έχει συντελεστή με 19.500 βαθμούς ενώ για τα πλέι οφ θα εξαρτηθεί το ποιες ομάδες θα έχουν προκριθεί.

Η Ενωση θα μάθει τον αντίπαλό της στον δεύτερο προκριματικό γύρο στην κλήρωση που θα γίνει στις 16 Ιουνίου, ενώ οι αγώνες θα γίνουν 22 και 29 Ιουλίου. Ο τρίτος προκριματικός διεξάγεται 5 και 12 Αυγούστου και τα playoffs 19 και 26 του μήνα, ενώ οι όμιλοι αρχίζουν 16 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 9 Δεκεμβρίου.

Στον 2ο προκριματικό γύρο, το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι ισχυρή, σημαίνει ότι αποφεύγει αντιπάλους όπως η Τραμπζονσπόρ, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η Αστάνα, η Παρτιζάν, ο Απόλλων Λεμεσού, η Ρόζενμποργκ, η Μόλντε και η Αμπερντίν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X