ΑΕΚ: Η υπερπροσπάθεια των Τσιγκρίνσκι και Κρίστισιτς για να παίξουν στο κρίσιμο ντέρμπι

ΑΕΚ: Η υπερπροσπάθεια των Τσιγκρίνσκι και Κρίστισιτς για να παίξουν στο κρίσιμο ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Κατάθεση ψυχής από τους δυο ποδοσφαιριστές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματική υπερπροσπάθεια κατέβαλαν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νέναντ Κρίστισιτς για να αγωνιστούν στο κρίσιμο ματς της ΑΕΚ στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουκρανός στόπερ έχει μια γνωστή ενόχληση και δεν μπορεί να κάνει αποφόρτιση όταν υπάρχουν συνεχόμενα ματς Τετάρτη-Κυριακή. Στο ματς της Τούμπας στο Κύπελλο ο Τσιγκρίνσκι τελευταία στιγμη μπήκε στην αποστολή και μάλιστα πριν από το ματς ήταν να δοκιμάσει για να παραμείνει στην ενδεκάδα ή να δηλωθεί ως αναπληρωματικός.

Τελικά έπαιξε κανονικά αλλά από εκείνο το σημείο και μετά είχε μόνιμη και έντονη ενόχληση σε σημείο που δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια μετά τα ματς.

Για τον Ουκρανό αποφασίστηκε από κοινού με το ιατρικό επιτελείο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τα ματς με θεραπεία,να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα χαλαρά μόνο μια μέρα πριν από τα ματς προκειμένου να μην χρειαστεί να χάσει ματς παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται με έντονο πόνο κοντά στον προσαγωγό.

Μετά το ματς στα αποδυτήρια της Λεωφόρου ο Κρίστισιτς έσερνε το πόδι του στα αποδυτήρια από τις ενοχλήσεις στο γόνατο στο γνωστό πρόβλημα που έχει. Μάλιστα το Σάββατο στα Σπάτα ο Μανόλο Χιμένεθ τον ρώτησε αν θα μπορέσει να παίξει από την αρχή ή αν θα πρέπει να τον προφυλάξει και εκείνος του είπε ότι «παίζω κανονικά» με το φόβο να μην μπορούσε να είναι παρών στα επόμενα δύο ματς των πλέι οφ. Και αυτός τελείωσε το ματς με έντονο πόνο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X