Απίστευτος Μάνταλος: «Δύο χιαστούς έχω κόψει, τι να μου πει ένας τένοντας» - Η αρχηγική ομιλία στα αποδυτήρια

Απίστευτος Μάνταλος: «Δύο χιαστούς έχω κόψει, τι να μου πει ένας τένοντας» - Η αρχηγική ομιλία στα αποδυτήρια
Photo Credits: INTIME

Συγκινητικός ο Πέτρος Μάνταλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκινητικός ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος δεν υπολόγισε ούτε πόνους ούτε τίποτα για να παίξει στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι και το πρωί της Παρασκευής το ιατρικό επιτελείο δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει στο 100% για το πώς θα ήταν ο Μάνταλος και αν ήταν καν σε θέση να βγει στο γήπεδο για να προπονηθεί.

Είχε κάνει κάποιες ειδικές θεραπείες και είχε πάει στον Λάκη Νικολάου από την περασμένη Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη το πόδι του είχε μαζέψει υγρό και είχε πρόβλημα σε έναν τένοντα ο οποίος ήταν πρησμένος και καλά καλά δεν μπορούσε να περπατήσει. Οι πιθανότητες συμμετοχής στον χθεσινό αγώνα ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.

Την Παρασκευή με το που αισθάνθηκε λίγο καλύτερα έβαλε για πρώτη φορά μετά από μέρες ποδοσφαιρικό παπούτσι με ειδική κάλυψη στο συγκεκριμένο σημείο που τον πονούσε και αντί για απλό τρέξιμο, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, χωρίς να το περιμένει κανείς!

Ο πρώτος μάλιστα που τον ρώτησε μετά την προπόνηση το πώς αισθάνεται και αν μπορεί να παίξει ήταν ο Τσιγκρίνσκι και ο Μάνταλος του απάντησε καταφατικά. «Τσίγκρι, θα είμαι μέσα, μην ανησυχείς».

Αυτό μάλιστα που έλεγε στα αποδυτήρια στα Σπάτα, έστω και στην πλάκα ήταν… «έχω κόψει δύο χιαστούς μέχρι σήμερα, το να κόψω κι έναν τένοντα δεν είναι και τόσο φοβερό»…

Βεβαίως από το ιατρικό του είχαν πει ότι αν καταφέρει να ξεπεράσει τον πόνο, δεν διατρέχει κίνδυνο για σοβαρό τραυματισμό. Ολο το ζητούμενο ήταν να ξεχάσει τον πόνο.

Στο ημίχρονο μάλιστα ο Χιμένεθ τον ρώτησε αν μπορεί να συνεχίσει και του απάντησε… «άσε με μέσα, δεν έχω κανένα πρόβλημα»…

Μάλιστα ο Μάνταλος ήταν ο τελευταίος που μίλησε στα αποδυτήρια στους συμπαίκτες του πριν την έξοδο των ομάδων για το ντέρμπι, για πρώτη φορά τόσο δυνατά που ακουγόταν μέχρι έξω και είπε: «Παιδιά, εμείς είμαστε η ΑΕΚ. Δεν πάμε για τίποτα άλλο αλλά για τη νίκη. Βγαίνουμε έξω, όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλο και πάμε να τελειώνουμε από απόψε. Σήμερα τελειώνουμε εδώ. Πάμε γερά, πάμε να κερδίσουμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X