Πίρλο: «Δεν είναι στο πρόγραμμα το να παραιτηθώ» (VIDEO)

Πίρλο: «Δεν είναι στο πρόγραμμα το να παραιτηθώ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Καμία διάθεση παραίτησης από τον Αντρέα Πίρλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους μπήκε σε άμεσο κίνδυνο να μείνει εκτός Champions League μετά τη χθεσινή της συντριβή από τη Μίλαν στο Τορίνο (0-3). Ο Αντρέα Πίρλο βρίσκεται στο στόχαστρο οπαδών και ΜΜΕ, φημολογείται πως μπορεί ακόμη και άμεσα να απομακρυνθεί, αλλά ο ίδιος κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

«Δεν σκέφτομαι πως θα φύγω, δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα το να… παραιτηθώ. Δεν θα αποχωρήσω. Συνεχίζω να δουλεύω και να κάνω την δουλειά μου, παρά τις όποιες δυσκολίες έχω συναντήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Πίρλο και πρόσθεσε: «Εμείς και μόνο εμείς φταίμε για όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, καθώς εγώ ηγούμαι αυτής της ομάδας. Καμία ντροπή δεν πρέπει να νιώθεις όταν δυσκολεύεσαι στα παιχνίδια, αλλά πρέπει να έχεις και υπερηφάνεια. Εμφανίσεις όπως η αυτή, δεν θα πρέπει να δούμε ξανά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X