Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι της Λεωφόρου

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

ΠΑΟ - ΑΕΚ: Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στην Λεωφόρο, ήταν πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟ και πήρε το διπλό. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι της Λεωφόρου:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στο πρώτο ημίχρονο είχε μόλις μια φάση και σ’ αυτή πέταξε χωρίς πρόβλημα την μπάλα κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ήταν αυτός που επί της ουσίας έδωσε στην ΑΕΚ τη νίκη. Η απόκρουση που κάνει στο 68’ στο σουτ του Χατζηγιοβάννη δεν είναι απλώς η απόκρουση του ματς, αλλά της χρονιάς ολόκληρης.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Πήρε πολλές προσπάθειες από την πλευρά του, πολλά ανεβάσματα αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν αποτελεσματικός. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα, δεν αντιμετώπισε πολλά ζητήματα και ήταν θετικός. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε και αυτός πολύ περισσότερο την απόδοση του και βοήθησε σημαντικά

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Πολλές φορές ο αντίπαλος προσπάθησε να τον τραβήξει έξω από την περιοχή. Όσες φορές συνέβη αυτό, ο Τσιγκρίνσκι είχε πρόβλημα στα μαρκαρίσματα. Αντιθέτως όσες φορές κρατούσε την θέση του, καθάριζε φάσεις χωρίς να έχει κανένα ζήτημα. Στο δεύτερο παρόλα αυτά, κράτησε πολύ σωστά την θέση του και ήταν απροσπέλαστος.

Στράτος Σβάρνας: Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ήταν θετικός και κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Κάποιες φορές δοκίμασε να φτιάξει παιχνίδι από τα μετόπισθεν, αλλά χωρίς σωστές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν νικητής σ’ όλες τις μονομαχίες και έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν άφησε κανέναν από τους επιθετικούς του ΠΑΟ να απειλήσει.

Έλντερ Λόπες : Ο Παναθηναϊκός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ από την πλευρά του. Και είχε κάποια ζητήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Παρόλα αυτά προσπάθησε να κάνει και αυτός κάποια ανεβάσματα από την πλευρά του. Όχι πετυχημένα. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, ο Λόπες κάνει σπουδαίο παιχνίδι. Και παρόλο που χάνει τον Μακέντα στην χαμένη ευκαιρία του ΠΑΟ νωρίς στο δεύτερο μέρος, στη συνέχεια έχει καθοριστικές επεμβάσεις

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, ειδικά ως προς το πρέσινγκ στον αντίπαλο αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι. Κάλυψε πολλούς χώρους και έκλεψε πολλές μπάλες. Στις επιλογές του με την μπάλα στα δικά του πόδια ωστόσο, δεν ήταν αρκετές φορές σωστός. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σέρβος χαφ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, καθάρισε όλες τις φάσεις στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ ήταν πολύ σωστός και στις επιλογές που έκανε για να βγάζει την ΑΕΚ στην αντεπίθεση.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Μ’ αυτό το περίεργο σύστημα που επέλεξε ο Χιμένεθ, ο Πολωνός χαφ είχε έναν πολύ σύνθετο ρόλο στην μεσαία γραμμή, καθώς εκτός από τον ανασταλτικό χώρο ευθύνης του, έπρεπε να αναλάβει και περισσότερα δημιουργικά καθήκοντα. Έκανε σχετικά καλά το πρώτο, όχι όμως και το δεύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πάντως πολύ, πάτησε πολλές φορές περιοχή, αλλά θα μπορούσε κάποιες φάσεις να τις έχει τελειώσει καλύτερα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Στον σχηματισμό που επέλεξε ο Χιμένεθ, ο διεθνής μέσος βρέθηκε να παίζει σε ρόλο δεξιού χαφ- εξτρέμ. Προσπάθησε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Ήταν πολύ συνεπής στο ανασταλτικό κομμάτι και κρατούσε πολύ καλά την θέση του. Όμως δημιουργικά και επιθετικά δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε και αυτός εκπληκτικό ματς. Τρομερός αμυντικά, με δυνάμεις, πρέσαρε και έκλεψε μπάλες και έχασε και ευκαιρίες για να σκοράρει.

Πέτρος Μάνταλος: Τελικά ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα, παρόλο που μέχρι το Σάββατο ήταν αμφίβολος ακόμα και για να βρίσκεται στην αποστολή. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε ελάχιστες φορές μέσα στο παιχνίδι και δεν πήρε σχεδόν καμία πρωτοβουλία με την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ήταν άλλος παίκτης, με άλλη εικόνα. Έβαλε γκολάρα, ενώ έκανε ότι ήθελε όλη την άμυνα του ΠΑΟ, με τον τρόπο που έμπαινε ανάμεσα στις γραμμές και έκανε παιχνίδι.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Απομονωμένος σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο, πήρε μπάλες μόνο δυο φορές που βγήκε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Και φυσικά υπό αυτή την συνθήκη, δεν θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνος. Έκανε και ένα σουτ που κόντραρε μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε εντελώς και η εικόνα του Καρίμ. Με μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι, με σωστά κρατήματα της μπάλας και με πολύ καλές θέσεις στην αντίπαλη επίθεση.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Πήρε ρόλο αριστερού χαφ- εξτρέμ. Είχε διάθεση, προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια, αλλά πολλές φορές έκανε λάθος τελικές επιλογές, ενώ κάποιες άλλες φορές έδειχνε να μην έχει παίκτη κοντά του για να συνεργαστεί. Στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός μπήκε πολύ δυναμική μέσα στο παιχνίδι και ταλαιπώρησε αφάνταστα την άμυνα του ΠΑΟ. Κάποιες φάσεις ίσως θα μπορούσε να τις έχει τελειώσει καλύτερα.

Γέβχεν Σάκχοφ: Μπήκε για να δώσει ενέργεια και κράτημα μπάλας στην μεσαία γραμμή. Τα έκανε και τα δυο πολύ καλά και βοήθησε πολύ.

Χρήστος Αλμπάνης: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, έκανε άνω – κάτω περισσότερες από μια φορές την άμυνα του ΠΑΟ. Με πολύ καλά προσωπικές ενέργειες, έβγαζε την ΑΕΚ στην επίθεση και αποσυμπίεζε την άμυνα.

Μιχάλης Μπακάκης: Επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και μπήκε ως αλλαγή. Και βοήθησε καθοριστικά στο να κρατήσει η ΑΕΚ αυτή τη νίκη, καθώς έβγαλε ορισμένες εξαιρετικές άμυνες, με κορυφαία το διώξιμο που κάνει μετά το δοκάρι στο πέναλτι του Μακέντα.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Η τελευταία κίνηση του Χιμένεθ. Έπαιξε ως τρίτος στόπερ. Πήγε να καταδικάσει την ΑΕΚ, με τον άτσαλο τρόπο που μάρκαρε τον Μακέντα μέσα στην περιοχή.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X