Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: «Στέκεται καλά, αλλά το γνωστό πρόβλημα μπροστά»

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: «Στέκεται καλά, αλλά το γνωστό πρόβλημα μπροστά»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στέκεται καλά αμυντικά στη Λεωφόρο, αλλά δεν έχει καταφέρει στο πρώτο μέρος να απειλήσει την εστία του Διούδη.

Στην επανάληψη, η Ενωση πρέπει να γίνει πιο δημιουργική στην επίθεση και να βρει το γκολ που θα της φέρει το διπλό και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ μπήκε με ξεκάθαρο στόχο να κλείσει τα άκρα (Γαλανόπουλος κοντά στον Βασιλαντωνόπουλο και Τάνκοβιτς κοντά στον Λόπες) και να περιορίσει τις απειλές από εκεί, ενώ στον άξονα έριξε τον Σιμάνσκι πάνω στον Βιγιαφάνες. Ο ΠΑΟ περιορίστηκε πολύ στις απειλές του, εκτός από 1-2 φάσεις που δεν ανησύχησε τελικά. Επιθετικά ο Μάνταλος δεν μπήκε στο ματς εμφανώς επηρεασμένος από την αποχή του, ενώ δεν είναι και 100% έτοιμος ξεκάθαρα. Ο Τάνκοβιτς είναι μία συνθήκη που δεν έχει μπει επιθετικά ακόμη, ενώ ο Ανσαριφάρντ και απόψε είναι αποκομμένος. Μόνο από το πρέσινγκ ψηλά μπορεί να δημιουργηθεί κάτι καλό, όπως και από τα κλεψίματα του Τσιγκρίνσκι με γρήγορη μετάβαση. Αλλωστε οι μηδέν τελικές αυτό δείχνουν. Η ΑΕΚ εμφανέστατα πάει να κλειδώσει την ισοπαλία και… ότι άλλο καλύτερο βγει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Κουραστικό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό, με συνεχόμενα φάουλ, πάει μόνο στη δύναμη. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να δημιουργήσει με αυτό το περίεργο 4-4-1-1, που έχει τον Γαλανόπουλο (!!!) δεξί χαφ. Αν μπορεί να κρατηθεί η ισοπαλία, ας έρθει τουλάχιστον αυτήν. Δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά ας ελπίσουμε πως αυτήν τη φορά θα υπάρχει και τύχη για την ΑΕΚ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ βάσει της εικόνας που είχε στα προηγούμενα ματς, στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, αλλά παρουσιάζει και πάλι το γνωστό πρόβλημα. Δεν έχει τρόπο να απειλήσει την εστία του Διούδη. Στα θετικά, ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν μασήσει από το σκληρό παιχνίδι των «πράσινων» και έχουν μπει με τσαμπουκά. Το τρικ του Μανόλο Χιμένεθ με τον Γαλανόπουλο δεξί χαφ δεν έχει επιτρέψει στον Χουάνκαρ να ανέβει ψηλά, ωστόσο υπάρχει ξεκάθαρη αδυναμία απειλής από τη δεξιά πλευρά.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Κλειστό ματς, χωρίς καμία μεγάλη φάση, με δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετό άγχος και για τις δύο ομάδες. Από τις λίγες φορές που δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι ιδιαίτερο. Το θετικό μέχρι στιγμής για την «Ένωση» είναι πως είναι κοντά και κρατάνε καλά, οι δύο τετράδες της, σε άμυνα και σε κέντρο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην πηγαίνει η μπάλα στον Μακέντα. Επιθετικά δεν κάνει τίποτα, πέρα από κάποιες απόπειρες για ανάπτυξη από τα άκρα και κυρίως από τον Βασιλαντωνόπουλο. Και κάπως έτσι, όπως δεν φτάνει η μπάλα στον Μακέντα, αντιστοίχως δεν φτάνει και στον Ανσαριφάρντ. Το ερώτημα-ζητούμενο παραμένει, ποιος θα κάνει το λάθος και θα δώσει στον άλλον την ευκαιρία για να σκοράρει. Στο απόλυτο 50-50 το ματς».

TΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Τακτικά πρέπει να του βγαίνουν τα ζητούμενα του Χιμένεθ, από κει και πέρα είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτή την ΑΕΚ να κάνει ένα βήμα περισσότερο στο γήπεδο. Για μια ακόμη φορά δεν παίρνει τίποτα από πολλά στημένα, κακές επιλογές επίσης σε μια δυο περιπτώσεις που υπήρξε ευκαιρία για καλή κόντρα επίθεση. Το κακό είναι πως σε τέτοια ματς, που πάνε πολύ κλειστά και χωρίς παραγωγή ποδοσφαίρου, φοβάσαι πάντα πως το πρώτο καθοριστικό λάθος θα είναι από την ΑΕΚ κι αυτό μακάρι να αποφύγει απόψε.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Ωραία, ήταν συμπαγής η ομάδα. Που και πάλι και αυτό είναι υπό συζήτηση για κάποιες φάσεις που έφαγε. Αλλά από εκεί και πέρα, κανείς δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το πλάνο μέσα στο γήπεδο. Και προφανώς κυρίως δεν το έχουν καταλάβει οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν κανέναν τρόπο να κρατήσουν την μπάλα και να κάνουν παιχνίδι. Η ΑΕΚ δεν μπορεί καν να φτάσει οργανωμένα στην αντίπαλη περιοχή και έβγαλε ένα ημίχρονο χωρίς τελική. Και με Μάνταλο εξαφανισμένο, με Τάνκοβιτς εγκλωβισμένο και με Γαλανόπουλο να παλεύει ως δεξί χαφ – εξτρέμ. Αντιλαμβάνομαι πως ο Χιμένεθ ψάχνει για το 0-0 και τρέμω.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X