«Ανθρωπος της ΑΕΚ είδε τον Ντα Σίλβα στον αγώνα της Ρεν με την Μετς»

«Ανθρωπος της ΑΕΚ είδε τον Ντα Σίλβα στον αγώνα της Ρεν με την Μετς»
Photo Credits: INTIME

Ανθρωπος της ΑΕΚ είδε τον Νταμιάν Ντα Σίλβα να αγωνίζεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του στόπερ, ένα θέμα που αποκάλυψε το enwsi.gr.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας ouest-france.fr, άνθρωπος της ΑΕΚ παρακολούθησε από κοντά τον Νταμιάν Ντα Σίλβα στην εκτός έδρας νίκη της Ρεν επί της Μετς με 3-1, στις 20 Μαρτίου.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα επιβεβαιώνει το enwsi.gr πως η Ενωση έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Γάλλο στόπερ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Το συμβόλαιο του αρχηγού της Ρεν, Νταμιέν Ντα Σίλβα τελειώνει τον Ιούνιο και η ΑΕΚ τον φλερτάρει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μάλιστα, άνθρωποί της βρέθηκαν στον αγώνα με τη Μετς και τον παρακολούθησαν από κοντά. Αυτή τη φορά ο ελληνικός σύλλογος επιτέθηκε προσφέροντας τριετές συμβόλαιο στον κεντρικό αμυντικό.

Ο Ντα Σίλβα, ο οποίος ήρθε στη Ρεν το 2018 ως ελεύθερος, έχει λάβει προσφορά ανανέωσης από τη Ρεν. Απομένουν τρία παιχνίδια και ο Ντα Σίλβα θα μείνει επικεντρωμένος στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν, πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση, όπως έχει ήδη επαναλάβει σε δηλώσεις του».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X