Κρίστισιτς: «Δεν έχει σημασία το πως, πρέπει να κερδίσουμε -Ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζει να του δώσουμε χαρά» (VIDEO)

Κρίστισιτς: «Δεν έχει σημασία το πως, πρέπει να κερδίσουμε -Ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζει να του δώσουμε χαρά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Νέναντ Κρίστισιτς ενόψει του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Νέναντ Κρίστισιτς.

Οσα είπε στη NOVA

«Είναι αλήθεια πως φέτος δεν έχουμε κερδίσει κάποιο ντέρμπι και αυτό που κάναμε μετά τον ΠΑΟΚ είναι να έχουμε θετική σκέψη για να τα καταφέρουμε με τον Παναθηναϊκό» ενώ σε ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι να υπάρχει θετική σκέψη μετά από τόσα αρνητικά αποτελέσματα είπε:

«Είναι πολύ δύσκολο. Στα τελευταία ματς παίζουμε οι ίδιοι κάθε τρεις μέρες λόγω των προβλημάτων. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αντιδρούμε γρήγορα. Ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζει να του δώσουμε μια χαρά και ελπίζω να τα καταφέρουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Η ΑΕΚ θα παίξει για τέταρτη φορά φέτος εναντίον του Παναθηναϊκού, τον οποίο δεν έχει κερδίσει, ωστόσο αν θέλει να βγει Ευρώπη πρέπει να το κάνει την Κυριακή με τον Σέρβο μέσο να τονίζει: «Δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν ξέρω πως, είτε παίξουμε καλά, είτε όχι, γνωρίζουμε πως είναι ένα σημαντικό ματς για να είμαστε στην Ευρώπη».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X