Στοίχημα με ντέρμπι στην Ιταλία και Παρί

Στοίχημα με ντέρμπι στην Ιταλία και Παρί

Η δυάδα του Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει ντέρμπι η Ιταλία, εκεί όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν στο Τορίνο. Η δυάδα του Stoiximaview κλείνει με τον αγώνα της Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν να παίζει εκτός έδρας, κόντρα στη Ρεν.

Γιουβέντους-Μίλαν (21:45): Στα περισσότερα χρόνια του πρωταθλήματος της Ιταλίας και συγκεκριμένα της Serie A, ένα τέτοιο ντέρμπι και σε αυτή τη χρονική στιγμή, θα ήταν για την κατάκτηση του τίτλου.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, ο τίτλος έχει ήδη πάει στην Ίντερ και μαθηματικά, με Γιουβέντους και Ίντερ να «μάχονται» για τις θέσεις του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με το ντέρμπι της Ιταλίας.

Γιουβέντους και Μίλαν ισοβαθμούν στους 69 βαθμούς, με τη Γιουβέντους να είναι στην 4η θέση σε 34 ματς και γκολ 67-31. Στο τελευταίο της ματς νίκησε με 2-1 την Ουντινέζε εκτός έδρας.

Από την άλλη η Μίλαν είναι στην 5η θέση σε 34 ματς με συντελεστή γκολ 62-41, ενώ στην τελευταία της αγωνιστική νίκη με 2-0 εντός έδρας την Μπενεβέντο. Γίνεται «μάχη» για το Champions League, καθώς στους 69 βαθμούς είναι και η Αταλάντα, ενώ η Νάπολι ανέβηκε στη 2η θέση με τη νίκη που πήρε το Σάββατο με 4-1 εκτός έδρας επί της Σπέτσια.

Οι θέσεις για το Champions League είναι τρεις και οι ομάδες που διεκδικούν τα εισιτήρια, τέσσερις, οπότε μία θα μείνει εκτός.

Γιουβέντους-Μίλαν (21:45): Θα αποφύγουμε το σημείο αγώνα για τα προγνωστικά στοιχήματος του ματς και θα πάμε στα γκολ. Συγκεκριμένα, το στοίχημα που έχουμε ξεχωρίσει είναι το over 1.5 γκολ της Γιουβέντους στο ματς, σε απόδοση μικρότερη απ’ αυτήν που περιμέναμε και συγκεκριμένα στο 1.70.

Ρεν-Παρί Σεν Ζερμέν (18:05): Συνεχίζουμε τις προβλέψεις μας και πάμε στη Γαλλία. Εκεί όπου ο τίτλος παίζεται ακόμη, αφού οι διαφορές είναι μικρές.

Η Λιλ συνεχίζει να είναι πρώτη και μάλιστα έχει πάρει τώρα μία καλή διαφορά, αλλά έχει ματς παραπάνω. Είναι στην κορυφή με 4 βαθμούς διαφορά από τη 2η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Παρισιού παίζει σήμερα εκτός έδρας, δίνοντας ένα δυνατό ματς στο γήπεδο της Ρεν. Αν θέλει όμως να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου θα πρέπει να πάρει το «διπλό», όπως έκανε η Λιλ απέναντι στη Λανς.

Η Παρί είναι στη 2η θέση με 75 βαθμούς σε 35 ματς και συντελεστή γκολ 79-27, έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Προέρχεται από τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα είχε νικήσει εντός έδρας με 2-1 τη Λανς.

Από την πλευρά της η Ρεν είναι στην 7η θέση με 54 βαθμούς σε 35 ματς και γκολ 48-37 και είχε ηττηθεί την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 από την Μπορντό εκτός έδρας, μετά από ένα σερί έξι αήττητων ματς με πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

Ρεν-Παρί Σεν Ζερμέν (18:05): Εδώ επιλέγουμε ένα συνδυαστικό στοίχημα και συγκεκριμένα θα στηρίξουμε τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν και το over 1.5 γκολ αγώνα, σε απόδοση 1.85.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X