ENWSI TV: Pregame και ΑΕΚ talk για το ΠΑΟ-ΑΕΚ απόψε στις 22:30 με Καζαντζόγλου-Λούπο!

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το ματς
Photo Credits: INTIME

«Παρών» το ENWSI TV και σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV φωνάζει παρών και σήμερα!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1) τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Η Ενωση έχει την ευκαιρία να «τελειώσει» με την υπόθεση της Ευρώπης που την έχει… αγχώσει το τελευταίο διάστημα μετά τα σερί κακά αποτελέσματα. Είναι χαρακτηριστικό της χρονιάς για την ΑΕΚ πως έχει φτάσει να σκέφτεται πως μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης…

Ετσι και απόψε, το ENWSI TV δεν θα μπορούσε να λείπει. Στις 18:30, ο Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με τους Κώστα Τσίλη, Τάσο Τσατάλη και Σταμάτη Βούλγαρη θα σας περιμένουν για το Pregame του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ.

Ενώ, στις 22:30 ο Σταύρος Καζαντζόγλου θα σας περιμένει για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να συζητήσετε μαζί όλες τις εξελίξεις γύρω από την ΑΕΚ μαζί με τον Πάνο Λούπο.

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του. Τώρα μπορούν να μιλήσουν όλοι για όλους και για όλα, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Οποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 23:30 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οροι και διευκρινήσεις

Οι εκπομπές του ENWSI TV διεξάγονται και θα διεξάγονται υπό έναν ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ όρο. Δίχως ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι γραμμές θα κόβονται άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X