Σιμεόνε: «Δεν θα δω το Ρεάλ-Σεβίλλη»

Σιμεόνε: «Δεν θα δω το Ρεάλ-Σεβίλλη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ντιέγο Σιμεόνε εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν θα παρακολουθήσει απόψε την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» με τη «βασίλισσα» να… πιάνει κορυφή στην βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος σε περίπτωση που πάρει τη νίκη.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας, όμως, είναι στην τέταρτη θέση και θέλει, επίσης, το τρίποντο καθώς μαθηματικά μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.

«Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που στόχος τους είναι να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από αυτές, όπως πάντα βέβαια. Η Σεβίλλη μπορεί να μπει δυνατά σε αυτήν την κούρσα σε περίπτωση που κερδίσει τη Ρεάλ όμως. Nομίζω πως δεν θα δω το παιχνίδι. Δεν παρακολουθώ τα παιχνίδια, δεν τα απολαμβάνω και για αυτό προτιμώ να μην τα βλέπω» είπε ο Σιμεόνε μετά το χθεσινό 0-0 της Ατλέτικο με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X