Επιβάλλεται να σηκωθεί και να σπάσει το σερί

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πηγαίνει στην Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League με έναν και μόνο στόχο! Τη νίκη που θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί και θα της χαρίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο «δικέφαλος» απογοήτευσε για δεύτερη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1) σε διάστημα μίας εβδομάδας, διεύρυνε το αρνητικό σερί στους τέσσερις αγώνες και σπατάλησε ακόμα μία ευκαιρία για να τελειώνει την υπόθεση 4άδα (+3). Το πιο ανησυχητικό είναι ότι έμεινε σε 16ο συνεχόμενο ντέρμπι χωρίς νίκη (0-6-10), σερί που οφείλει να σταματήσει την Κυριακή!

Ο Παναθηναϊκός είναι επίσης σε κακό μομέντουμ (χωρίς νίκη από τις 14/03), παρουσιάζοντας μεγάλα «νεκρά» διαστήματα στην απόδοσή του. Γι’ αυτό τον λόγο η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί στο σετ στο 2.55, ενώ ο άσος βρίσκεται στο 2.90.

Με δεδομένες τις αμυντικές αδυναμίες που εμφανίζουν και οι δύο, το goal/goal στο 2.01 βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού και ενισχύεται από τις πρόσφατες μονομαχίες τους. Για την ακρίβεια, τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους επαλήθευσαν το συγκεκριμένο σημείο, ενώ σε τρεις περιπτώσεις το σκορ έμεινε στο 1-1!

Ανάμεσα στα εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα, το over 4,5 κάρτες σε απόδοση 2.00 έχει ενδιαφέρον. Ο Ουκρανός ρέφερι, Γέβγεν Αρανόφσκι, που θα διευθύνει την αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα αυστηρός στον πειθαρχικό έλεγχο. Ενδεικτικό αυτού, το γεγονός ότι στα εννέα τελευταία παιχνίδια που σφύριξε έδειξε 46 κάρτες (5,1 μ.ό.), ενώ στο ίδιο διάστημα έγραψε 7 κόκκινες!

Τέλος, μπορεί κάποιος να βρει ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, επιλογές για τον ακριβή αριθμό καρτών, κόρνερ, για το λεπτό που θα σημειωθεί το πρώτο γκολ και πολλά ακόμα.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X