Σαρδέλης: «Πρέπει να βγούμε στην Ευρώπη» (VIDEO)

Σαρδέλης: «Πρέπει να βγούμε στην Ευρώπη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σαρδέλη πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Σαρδέλης μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο της Ένωσης και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ λέγοντας πως: «Το παιχνίδι δεν πήγε όπως τα περιμέναμε. Χάσαμε, δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που αξίζουμε. Το κλίμα παραμένει καλό, είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά παραμένουμε μια οικογένεια και συνεχίζουμε».

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για τέταρτη φορά φέτος χωρίς να έχει νίκη στα τρία προηγούμενα ματς και ο νεαρός επιθετικός της Ένωσης τονίζει: «Είναι ένα δύσκολο ματς, είναι ένα ντέρμπι, πρέπει να το κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα βγούμε στην Ευρώπη και πάμε όσο πιο δυνατά γίνεται».

Ο Γιάννης Σαρδέλης περιμένει από την ομάδα του να δείξει στο γήπεδο ότι θέλει τη νίκη, ενώ μιλώντας για τον κόσμο της ΑΕΚ δήλωσε: «Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα ο κόσμος περιμένει να κερδίσεις, περιμένει να παίξεις καλά και σίγουρα έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο μας, όμως συνεχίζουμε για ότι καλύτερο μπορούμε».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X