AEK: Διορία λίγων ημερών στον Ντα Σίλβα να απαντήσει!

Προχωρά με Ντα Σίλβα η ΑΕΚ -Του δίνει το 3ετές συμβόλαιο που θέλει!
Photo Credits: INTIME

Αμεσα περιμένει την απάντηση του Νταμιάν Ντα Σίλβα η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον Νταμιάν Ντα Σίλβα και περιμένει την απάντησή του!

Οπως πρώτο το enwsi.gr σας ενημέρωσε ο Δικέφαλος έχει κάνει πρόταση στον έμπειρο αμυντικό για τριετές συμβόλαιο και βρίσκεται κοντά στα θέλω του. Ο Γάλλος στόπερ είναι η πρώτη επιλογή της Ένωσης για την ενίσχυση στο κέντρο άμυνας και φροντίζει να κινηθεί γρήγορα για την απόκτησή του.

Ο Ντα Σίλβα που μένει ελεύθερος από τη Ρεν εμφανίζεται θετικός, αλλά δεν απάντησε ακόμη, καθώς ζήτησε διορία μιας εβδομάδας, σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ». Ο 33χρονος άσος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Ligue 1, όπου έχει εξαιρετικό όνομα. Πιθανώς να περιμένει να δει αν η ΑΕΚ θα εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη, αφού σε αντίθετη περίπτωση κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τον ίδιο.

Ατού της ΑΕΚ είναι ότι προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο με καλές αποδοχές σε έναν παίκτη 33 ετών, κάτι που οι ανταγωνιστές για την υπογραφή του δεν θα δώσουν εύκολα. Η ΑΕΚ έχει και άλλες λύσεις στόπερ στα υπόψη, όπως του Λισάντρο Λόπες που θέλει να αποχωρήσει από την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά o 31χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και το κόστος μιας τέτοιας κίνησης είναι ιδιαίτερα υψηλό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X