Super League: Τα highlights των σημερινών αγώνων των πλέι άουτ (VIDEO)

Super League: Τα highlights των σημερινών αγώνων των πλέι άουτ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά και την 6η αγωνιστική των play out, ξεκαθάρισαν τα πάντα: ο ΟΦΗ παρέμεινε στην SL1, o Παναιτωλικός θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της SL2 και η ΑΕΛ υποβιβάστηκε.

Ο Βόλος επικράτησε άνετα της ΑΕΛ με 3-1 εντός έδρας, ο ΟΦΗ πήρε το «διπλό» με 2-0 επί της Λαμίας που έστειλε δύο φορές τη μπάλα στο δοκάρι (14′ Γκαζαριάν, 15′ Τζανετόπουλος) και ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε στο Αγρίνιο να πάρει ούτε έναν βαθμό από τον Ατρόμητο, που δεν είχε ούτε μία νίκη στα play out μέχρι σήμερα!

Ηττήθηκε 1-3 και θα παίξει μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της SL2, ενώ έστω και με ισοπαλία θα μπορούσε να διεκδικήσει στο τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ την «απευθείας» παραμονή που διασφάλισαν σήμερα οι Κρητικοί. Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία μετά από πέντε σεζόν στην SL1 και πλέον η τελευταία αγωνιστική των play out δεν έχει βαθμολογική ουσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X