Γι' αυτό είναι δύσκολο να το... χωνέψεις

Γι' αυτό είναι δύσκολο να το... χωνέψεις
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, το καλοκαίρι και το μέλλον της ΑΕΚ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλοί είναι εξοργισμένοι, πολλοί είναι απογοητευμένοι, πολλοί είναι ξενερωμένοι. Απόλυτα λογικό. Ξέρω ανθρώπους που είναι «άρρωστοι» με την ΑΕΚ και που δεν θέλησαν να δουν τα ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ και με τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν αντέχουν να στεναχωριούνται τόσο πολύ με αυτή τη θλιβερή εικόνα της ομάδας. Ότι συναίσθημα και να διακατέχει τον καθένα από εμάς, δίκιο έχει, τι να λέμε τώρα.

Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι ακόμα να… χωνέψω ότι το βράδυ της Κυριακής θα δούμε έναν «τελικό» με τον ΠΑΟ, για το ποια ομάδα θα βγει 4η στη βαθμολογία και θα πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο και ποια θα βγει 5η. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ρε παιδί μου.

Και όχι επειδή δεν έχουμε ζήσει με την ΑΕΚ τα πολύ χειρότερα, όχι πολλά χρόνια πριν, όταν έπαιζε «τελικό παραμονής» με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Αλλά επειδή δεν μπορούσα ειλικρινά να πιστέψω ότι με την πιο ισχυρή διοίκηση που είχε ποτέ, θα έφτανε να έπαιζε τρία χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δυόμιση χρόνια μετά τη συμμετοχή της σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για να πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το μέλλον είναι εγγυημένο και σίγουρο

Να σας πω κάτι; Δεν ανησυχώ για το μέλλον της ΑΕΚ. Είμαι βέβαιος ότι με τις επενδύσεις που κάνει ο Μελισσανίδης, με το δικό της γήπεδο και με μηδέν χρέη, θα έχει τόσα έσοδα και τόσο μεγάλη δυναμική, που θα εκτοξευτεί σε όλα τα επίπεδα και φυσικά και στο αγωνιστικό. Δεν το βλέπουν αυτό τώρα οι περισσότεροι, αλλά δεν παύει να υφίσταται ως μια πραγματικότητα που έρχεται.

Γι’ αυτό και παρά τα πλείστα όσα προβλήματα και ζητήματα της τελευταίας τριετίας, δεν ανησυχώ καθόλου για το μέλλον. Ανησυχούσα όμως και δυστυχώς δικαιώθηκα για αυτή τη μεταβατική περίοδο, ανάμεσα στο πρωτάθλημα του 2018 και την είσοδο της ομάδας στην «Αγια-Σοφιά».

Το παρόν και η 4η μεταβατική σεζόν, ανησυχούν

Και με πείραξε πολύ, η νοοτροπία της «λευκής πετσέτας», με αποκορύφωμα αυτό που έγινε φέτος από τα μέσα της σεζόν. Αυτό έπρεπε να είχε αποφευχθεί και να τώρα που παίζει η ομάδα την Κυριακή έναν «τελικό» που δεν φανταζόταν ότι θα παίξει. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην πληρώσει μέχρι τέλους και με το πιο βαρύ τίμημα, τα φετινά της λάθη.

Και με ανησυχεί επίσης και το τι θα γίνει το καλοκαίρι ενόψει της τέταρτης και τελευταίας μεταβατικής σεζόν πριν από την «Αγια-Σοφιά». Αλλά πρώτα, ας κάνουμε τον σταυρό μας, να την… σκαπουλάρουμε την Κυριακή στη Λεωφόρο και τα λέμε αυτά μετά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X