Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0: Αποτέλεσμα... δώρο στη Ρεάλ Μαδρίτης! (VIDEO)

Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0: Αποτέλεσμα... δώρο στη Ρεάλ Μαδρίτης! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με υποδειγματική αμυντική λειτουργία, η Ατλέτικο Μαδρίτης περιόρισε όλα τα ατού της Μπαρτσελόνα και πήρε το 0-0 που κάνει φαβορί για τον τίτλο την… Ρεάλ Μαδρίτης!

Τον κατηγορούν ότι στα μεγάλα ματς παρκάρει το λεωφορείο μπροστά από την εστία της ομάδας του. Πως καταστρέφει το ποδόσφαιρο. Πως θυσιάζει τα πάντα για το αποτέλεσμα. Τι να κάνει; Δεν έχει Μέσι στην ομάδα του!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αυτή τη φορά παρέδωσε ένα αληθινό masterclass, έστω και αν στον απέναντι πάγκο έλειπε ο τιμωρημένος Ρόναλντ Κούμαν. Καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε να περιορίσει σε τόσο μεγάλο βαθμό την Μπαρτσελόνα, οι καθαρές φάσεις της οποίας ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Αν υπάρχει μία ομάδα που άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό το 0-0 ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης που στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους έπαιζε απέναντι στον Τερ-Στέγκεν. Το τελικό 0-0 λογικά βγάζει εκτός κόλπου την Μπαρτσελόνα, αλλά δίνει την ευκαιρία στην Ρεάλ Μαδρίτης αν κάνει το απόλυτο σε νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές να έρθει από την εξωτερική και να το σηκώσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X