«Νίκη» της ΑΕΚ: Οριστικά στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο τελικός του χάντμπολ!

«Νίκη» της ΑΕΚ: Οριστικά στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο τελικός του χάντμπολ!
Photo Credits: INTIME

Καθοριστική η παρέμβαση Αυγενάκη για να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο μεγάλο κλειστό του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δικαίωση για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις, επήλθε συμφωνία ώστε η «Ενωση» να υποδεχθεί την Ισταντς στο κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 15 Μαΐου στις 19:00.

Όπως είχε συμβεί και στους ευρωπαϊκούς τελικούς του 2018, απέναντι στην Ποτάισα Τούρντα, το μπασκετικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, «Νίκος Γκάλης», θα φιλοξενήσει τον ευρωπαϊκό τελικό της ΑΕΚ, απέναντι στην σουηδική Ισταντς.

Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τους αγώνες της μπασκετικής ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Basket League λύθηκε, καθώς αν χρειαστεί τρίτη αναμέτρηση στο ζευγάρι, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Μαΐου.

Για την αίσια έκβαση της υπόθεσης καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος και ανέλαβε προσωπικά το θέμα από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Ο Υφυπουργός έχει αναφερθεί πολλές φορές με κολακευτικά λόγια στην φετινή πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη και όπως μετέφερε κατά την διάρκεια των πολύωρων συζητήσεων: «Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που θα διαφημίσει σε όλη την Ευρώπη το ελληνικό χάντμπολ και την πατρίδα μας».

Έτσι το σωστό τελικά επικράτησε και η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει το «Νίκος Γκάλης» χωρίς να χρειαστεί να μπει στην χρονοβόρα και αγχωτική διαδικασία διαμόρφωσης του «Γ. Κασιμάτης».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X