Πίρλο στους παίκτες: «Μήπως θέλετε να βλέπετε την Ιντερ από τον καναπέ;» (VIDEO)

Πίρλο
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέα Πίρλο θέλησε να... αφυπνίσει τους παίκτες της Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Serie A η Γιουβέντους όχι μόνο έχει ήδη χάσει το πρωτάθλημα από την Ίντερ, αλλά είναι σε κίνδυνο να μείνει εκτός Champions League, καθώς συγκατοικεί με Αταλάντα και Μίλαν στους 69 βαθμούς και μόλις στο +2 από την πέμπτη Νάπολι. Ο Αντρέα Πίρλο θέλησε να αφυπνίσει τους παίκτες του θίγοντας τον εγωισμό τους.

«Δεν είναι ήδη αρκετό για εσάς που χάσατε το πρωτάθλημα από την Ίντερ; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε; Τι άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε να είστε πιο δυναμικοί στα παιχνίδια σας και να τα παίρνετε, ώστε να μην χάσουμε την είσοδό μας στο Champions League της επόμενης περιόδου; Ή μήπως βολεύεστε, ώστε να βλέπετε την Ίντερ να παίζει στην Ευρώπη κάθε Τρίτη και κάθε Τετάρτη και εσείς απλά να τη βλέπετε από τον καναπέ του σπιτιού σας», ήταν αυτά που είπε στους παίκτες του ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X