Εξάρα της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ για τον αποχαιρετισμό του Σάντος (VIDEO)

Εξάρα της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ για τον αποχαιρετισμό του Σάντος (VIDEO)

Στο πρώτο αντίο του Φερνάντο Σάντος, η ΑΕΚ έδωσε ένα αποχαιρετιστήριο ρεσιτάλ μπάλας κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο τίτλος πήγε στον ισόβαθμό της Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

19 χρόνια πριν, μία ήμερα σαν σήμερα, η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της σεζόν 2001-2002 επικρατούσε του ΠΑΟΚ με το εμφατικό 6-2. Νίκη η οποία δεν είχε αντίκρισμα αφού χρειαζόταν «γκέλα» του Ολυμπιακού για να κατακτήσει αυτή το πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Άρη με 5-1 με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή με τους Πειραιώτες να έχουν… κάβα τις νίκες στα μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα. Στα του αγώνος η «Ένωση» έδωσε μία τρομερή παράσταση στους φιλάθλους που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο 2’ ο Τσιάρτας άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ για να ακολουθήσουν ακόμη δύο γκολ πριν το ημίχρονο με τους Νικολαΐδη (24’) και Λάκη (41’). Ο Νικολαΐδης στο 53’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και ο Κωνσταντινίδης στο 63’ έκανε το 5-0.

Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν σε 5-2 χάρις στα ισάριθμα τέρματα του Βοσκαρίδη στο 85’ και 88’ αντίστοιχα. Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Ίβιτς στο 90’.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X