Προχωρά με Ντα Σίλβα η ΑΕΚ -Του δίνει το 3ετές συμβόλαιο που θέλει!

Προχωρά με Ντα Σίλβα η ΑΕΚ -Του δίνει το 3ετές συμβόλαιο που θέλει!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πλησιάζει στα θέλω του Γάλλου στόπερ, Νταμιάν Ντα Σίλβα, για κλειστό 3ετές συμβόλαιο και θέλει να τον κλείσει άμεσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πλησιάζει στα «θέλω» του Νταμιάν Ντα Σίλβα και του δίνει αυτό που θέλει.

Παρά την κακή φετινή πορεία και τα τρία κρίσιμα ματς που απομένουν, η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι μετά τις μεγάλες αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, έρχονται και επίσης σημαντικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η διοίκηση της ΑΕΚ καλείται να αποφασίσει για τον επόμενο προπονητή, καθώς έχει ελάχιστες ελπίδες πλέον η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ. Και όσο δεν έχουν βρει ομάδα οι Λουτσέσκου, Μιλόγεβιτς, Γιοβάνοβιτς, αλλά και οι Ισπανοί που εξέτασε προ καιρού, όλα είναι πιθανά.

Αναφορικά με το ρόστερ, σε πρώτη φάση η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της στην θέση του κεντρικού αμυντικού και του τερματοφύλακα.

Οπως σας είχε αποκαλύψει το enwsi.gr από τις 30 Μαρτίου ο Νταμιάν Ντα Σίλβα είναι ο Νο1 στόχος της Ενωσης για το κέντρο της άμυνας. Ο αρχηγός της Ρεν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν (23 Μάιου το τελευταίο ματς με την Νιμ εντός έδρας) και από εκεί και πέρα έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί ακόμη και εκτός Γαλλίας. Ο έμπειρος αμυντικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ρεν για επέκταση του συμβολαίου και δεδομένα ψάχνεται για κάτι άλλο. Ακόμη 2 ομάδες από τον Σαμπιονά τον θέλουν, ενώ η ΑΕΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της επίσημα. Η Ενωση φτάνει μέχρι και τις 800.000 ευρώ ετησίως, με τον παίκτη να συζητά για κλειστό τριετές συμβόλαιο. Σε περίπου 10 ημέρες θα γίνει 33 ετών ο Γάλλος και θέλει να νιώθει ήρεμος σε ασφαλές περιβάλλον με ένα καλό συμβόλαιο.

Και η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει αποφασίσει να το δώσει αυτό το συμβόλαιο. Και στόχος της είναι να φέρει στην άμυνα της μία προσωπικότητα που θα βοηθήσει την ανασταλτική λειτουργία με τα ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά παράλληλα θα ανεβάσει και τους συμπαίκτες του. Και έτσι μπαίνει σε δεύτερο… ρόλο η ηλικία του, αφού η ΑΕΚ δείχνει τεράστια ανάγκη για προσωπικότητες που θα τραβήξουν το βάρος της φανέλας και των απαιτήσεων. Και η ΑΕΚ έχει αποφασίσει ότι ο Ντα Σίλβα είναι ο παίκτης που θέλει για να γίνει ηγέτης στην άμυνα, στην μετά-Τσιγκρίνσκι εποχή στο κλαμπ.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν να έχουν άμεσα συμφωνία με τον Ντα Σίλβα και μέσα στον Μάιο να τελειώσει το deal, ώστε με βάση τον Γάλλο να «χτιστεί» η άμυνα της νέας χρονιάς. Ένα σημαντικό κομμάτι της νέας ΑΕΚ, μιας και φέτος αποδείχθηκε η μεγάλη «πληγή» της ομάδας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X