Ολυμπιακός: «Φευγάτος» ο Μπα!

Ολυμπιακός: «Φευγάτος» ο Μπα!
Photo Credits: INTIME

«Φευγάτος» από τον Ολυμπιακό ο Ουσεϊνού Μπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμος… για Premier League δηλώνει ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος είναι «φευγάτος» από τον Ολυμπιακό.

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ουσεϊνού Μπα, όπου χειρουργήθηκε για να ξεπεραστεί το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπώρησε όλη σχεδόν τη χρονιά. Από εκεί μάλιστα μίλησε στους συμπατριώτες του για το μέλλον, δηλώνοντας έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι άλλο στην Ελλάδα, όπου κατέκτησα το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική φορά. Νιώθω έτοιμος για την Premier League, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, όλα είναι φήμες. Εγώ συγκεντρώνομαι στο να ολοκληρωθεί η σεζόν για την ομάδα μου. Πρέπει να την ολοκληρώσουμε με καλό τρόπο με τον τελικό του Κυπέλλου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σενεγαλέζος στόπερ.

Σημειώνεται βεβαίως πως η σεζόν για τον ίδιο έχει ουσιαστικά τελειώσει αφού δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι τις 22 Μαΐου όταν και θα διεξαχθεί ο τελικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X