ESL: Αυτή είναι η ποινή των 9 ανταρτών -Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το Champions League!

ESL: Αυτή είναι η ποινή των 9 ανταρτών -Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το Champions League!
Photo Credits: INTIME

Χρηματική ποινή για τους 9 από τους 12 αντάρτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μείωση 5% των εσόδων τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για μία σεζόν θα τιμωρηθούν οι 9 από τις 12 ομάδες που αποχώρησαν από την European Super League.

Οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους παραπέμπονται στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA και κινδυνεύουν ακόμη και με αποκλεισμό από το επόμενο Champions League.

Την απόλυτη δέσμευση τους στις υπάρχουσες ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA υπέγραψαν 9 από τους 12 αντάρτες που προσπάθησαν να ιδρύσουν την European Super League, βάζοντας οριστικό τέλος στο πλάνο για την δημιουργία της κλειστής λίγκας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Sdna, η επιστροφή τους δεν θα είναι αναίμακτη, αφού συμφώνησαν να τους γίνει κατακράτηση του 5% των εσόδων που θα έχουν από τα μπόνους της UEFA για τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Οι μόνες ομάδες που δεν υπέγραψαν νέο μνημόνιο συνεργασίας με την UEFA (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους) αναμένεται να παραπεμφθούν στα αρμόδια δικαιοδοτικά / πειθαρχικά όργανα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που θα αποφασίσου για τις ποινές που θα τους επιβληθούν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X