Νέα καταγγελία για τον 22χρονο: «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου»

Νέα καταγγελία για τον 22χρονο: «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο θύμα του σάτυρου 22χρονου, αυτή τη φορά μια νεαρή κοπέλα από την Κύπρο.

Σήμερα το πρωί, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr , στα γραφεία της Ασφάλειας έφθασε ένα e-mail από μια 27χρονη κοπέλα που μένει μόνιμα στην Κύπρο που ξεδίπλωνε άλλη μια φρικτή επίθεση στην περιοχή της Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου του 2020 δηλαδή πριν από σχεδόν 14 μήνες, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό σημείο, ο σάτυρος την πλεύρισε και αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Μάλιστα το θύμα κλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών να καταθέσει, όμως λόγω της απόστασης έστειλε e-mail στο οποίο περιγράφει ότι έζησε αναφέροντας ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο. Παράλληλα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέσχεσαν το κινητό του σάτυρου και το λαπ τοπ του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X