«Απογοητευμένος από τη πρόταση της Ρεν ο Ντα Σίλβα -Αρνήθηκε να ανανεώσει»

Γιόχανσον για Ντα Σίλβα: «Είναι ηγέτης και πολύ καλός αμυντικός»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν τα Μέσα της Γαλλίας για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα παραμένει διακαής πόθος της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αναζητά τον επόμενο ηγέτη της άμυνάς της και ο Γάλλος στόπερ είναι αυτός που πληροί όλες τις προδιαγραφές της. Ο 32χρονος βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από ότι δείχνουν όλα δεν θα ανανεώσει με τη Ρεν της οποία είναι αρχηγός.

Το «foot-sur7.fr» συγκεκριμένα αναφέρει για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα: «Μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς ο Νταμιάν Ντα Σίλβα ο οποίος δεν συμφώνησε με τον Φλοριάν Μαουρίς, τον αθλητικό διευθυντή της Ρεν. Ο αρχηγός της Ρεν, δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας του και αναμένεται να συνεχίσει σε κάποιον άλλο σύλλογο. Πάντως η Μπορντό δεν είναι στη λίστα του, καθώς βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Ο Ντα Σίλβα είναι απογοητευμένος από την πρόταση που του έγινε και από τον Ιούνιο θα μπορεί να συζητήσει με άλλες ομάδες. Ενδιαφέρον έχουν δείξει τρεις σύλλογο από το εξωτερικό και δύο γαλλικοί».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X