ΠΑΕ ΑΕΚ για το πρωτάθλημα του 1989: «Το τέλος των πέτρινων χρόνων» (ΦΩΤΟ)

ΠΑΕ ΑΕΚ για το πρωτάθλημα του 1989: «Το τέλος των πέτρινων χρόνων» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το πρωτάθλημα του 1989

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα πριν από 32 χρόνια γράφτηκε ιστορία για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Ήταν 7 Μαΐου 1989, όταν η Ένωση επικράτησε 1-0 του γηπεδούχου Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε τον παρθενικό της επαγγελματικό τίτλο και πρώτο έπειτα από δέκα χρόνια χάρη στο γκολ του απρόσμενου ήρωα Τάκη Καραγκιοζόπουλου.

Ο Καραγκιοζόπουλος έκοψε μια επίθεση του Ολυμπιακού και βγήκε στην κόντρα μαζί με τον Οκόνσκι. Αφού έκαναν το 1-2 δύο φορές, ο «Τάκαρος» έστρωσε την μπάλα στο αριστερό και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Το χρονόμετρο έδειχνε το 83ο λεπτό, όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ταληκριάδη και οι 25.000 ΑΕΚτζήδες στο γήπεδο πετάχτηκαν από τα καθίσματά τους για να πανηγυρίσουν έναν τίτλο και το ξεκίνημα μιας… χρυσής δεκαετίας.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενθυμούμενη αυτή την ημέρα έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram: «Το τέλος των «πέτρινων χρόνων». Μία μαγική βραδιά και η ΑΕΚ επιστρέφει στο θρόνο της μετά από δέκα χρόνια αναμονής!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X