Παίκτης που ενδιέφερε την ΑΕΚ κατηγορείται για ανθρωποκτονία!

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο Κρίστιαν Ντ’ Ούρσο

Ο Κρίστιαν Ντ’ Ούρσο, για τον οποίον είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ το περσινό καλοκαίρι κατηγορείται για ανθρωποκτονία, καθώς  χτύπησε με το αυτοκίνητό τον φροντιστή της Τσιταντέλα, όπου και αγωνίζεται.

Κατηγορίες για πιθανή ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Κρίστιαν Ντ’ Ούρσο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Il Gazzettino», ο 23χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν φροντιστή της ομάδας του, της Τσιταντέλα. Συγκεκριμένα ο νεαρός άσος ο Ντ’Ούρσο χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 77χρονο, Λίνο Σιμονέτο που επέβαινε στο ποδήλατό του, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Παρ’ ότι ο 77χρονος έδειχνε να μην έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό ή πρόβλημα στην υγεία του, μετά από 6 ημέρες (29/4) απεβίωσε και πλέον οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην άσο της «ελαφράς ταξιαρχίας» μετατράπηκαν από πρόκληση σωματικής βλάβης σε πιθανή ευθύνη για ανθρωποκτονία! Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο για την απόφαση πάντως είναι η νεκροψία, καθώς αν διαπιστωθεί ότι ο Λίνο Σιμονέτο έχασε τη ζωή του λόγω των τραυμάτων του, τότε ο Ντ’ Ούρσο θα αντιμετωπίσει την πιθανότητα πολυετούς φυλάκισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X