ΕΣΑΚΕ: «Δεν λάβαμε επίσημο αίτημα από την ΑΕΚ»

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άρης Νίκαιας
Photo Credits: INTIME

Η θέση του ΕΣΑΚΕ για το αίτημα της ΑΕΚ να αγωνιστεί στο «Νίκος Γκάλης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο πως η προσπάθεια της να αγωνιστεί η ομάδα χάντμπολ στον τελικό της Ευρώπης στο μεγάλο κλειστό του ΟΑΚΑ, δεν απέδωσε καρπούς μετά από αντίδραση του ΕΣΑΚΕ.

Η διοργανώτρια αρχή του μπάσκετ δεν συμφώνησε για να παραχωρηθεί το «Νίκος Γκάλης» λόγω της πιθανής διεξαγωγής τρίτου αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ.  Παρόλα αυτά ο ΕΣΑΚΕ με επίσημη ανακοίνωση του ανέφερε πως δεν δέχτηκε ποτέ αίτημα από την ΑΕΚ για την χρήση του ΟΑΚΑ:

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζεται: «1) Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Μεγάλη Πέμπτη εγκρίθηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής των Playoffs χωρίς να τεθεί οποιοδήποτε θέμα.

2) Ποτέ ο ΕΣΑΚΕ δεν έλαβε επίσημο αίτημα από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ ή από οποιονδήποτε άλλον για αλλαγή ημερομηνίας αγώνα των Playoffs της Stoiximan Basket League για να γίνει ο τελικός του χάντμπολ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X