Μάνατζερ Βέρντε: «Θα εξαρτηθεί από το που θα βρίσκεται η Σπέτσια το μέλλον του»

«Ο Βέρντε θα κοστίσει 600.000 ευρώ στη Σπέτσια, αλλά ήδη αξίζει δέκα φορές παραπάνω»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε, Λουίτζι Λάουρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το μέλλον του Ντανιέλε Βέρντε μίλησε ο μάνατζερ του Λουίτζι Λάουρο.

Ο Ιταλός αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ στην Σπέτσια η οποία βρίσκεται στην 16η θέση της Serie A με 34 βαθμούς και παλεύει για την παραμονή.

Αυτή τη στιγμή σε θέση που οδηγεί στην Serie B είναι η Μπενεβέντο με 31 βαθμούς. Ο μάνατζερ του Βέρντε ξεκαθάρισε πως η παραμονή του Ιταλού εξτρέμ στην Σπέτσια θα εξαρτηθεί από το αν θα παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως αν η Σπέτσια μείνει στην κατηγορία τότε ανανεώνεται αυτόματα η οψιόν που έχει από την ΑΕΚ.

Ο ατζέντης του Βέρντε, Λουίτζι Λάουρο, μίλησε στο ραδιόφωνο της Ιταλίας Punto Nuovo, αναφερόμενος στον πελάτη του και το γεγονός ότι το Σάββατο με τη φανέλα της Σπέτσια θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι:

«Ο Βέρντε αγαπά τη Νάπολι, αλλά φυσικά θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για τη Σπέτσια και τη σωτηρία της. Απέναντι στη Βερόνα έχασε πολλές ευκαιρίες και λυπάται γι’ αυτό».

Οσο για το μέλλον του Βέρντε στη Σπέτσια: «Θα εξαρτηθεί από το τέλος του πρωταθλήματος και που θα βρίσκεται η Σπέτσια», λέει ο μάνατζέρ του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X