Νάπολι: Φεύγει ο Γκατούζο -Αναλαμβάνει ο Σπαλέτι

Νάπολι: Φεύγει ο Γκατούζο -Αναλαμβάνει ο Σπαλέτι
Photo Credits: INTIME

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

Ο χρόνος για τον Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία των «παρτενοπέι» φαίνεται πως μετράει αντίστροφα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει πάρει την απόφαση να απομακρύνει τον Γκατούζο από τον πάγκο, ακόμα κι αν καταφέρει να εξασφαλίσει μία θέση στο Champions League.

Μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με τον Σπαλέτι, προκειμένου αυτός να αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τη νέα σεζόν.

Ο Σπαλέτι βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον Μάιο του 2019 όταν αποχώρησε από τον πάγκο των «νερατζούρι». Στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει δύο κύπελλα Ιταλίας με τη Ρόμα, ενώ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με τη Ζενίτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X