ΑΕΚ: Δύσκολα να προλάβει την Λεωφόρο ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Δύσκολα να προλάβει την Λεωφόρο ο Μάνταλος
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε σήμερα στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο κάνει ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί για τις ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική που τον ταλαιπωρούν από τη Δευτέρα του Πάσχα και οι οποίες τον έθεσαν νοκ άουτ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάνταλος «τρέχει» για να προλάβει να συμμετάσχει στις επόμενες προπονήσεις της Ενωσης και να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει εν πολλοίς το αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που έχει τεθεί εν αμφιβόλω μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (ισοπαλία 1-1), Ολυμπιακό στο Φάληρο (ήττα 2-0) και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (ήττα 1-2).

Η αυριανή πρωινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα θα καταστήσει σαφές αν ο Πέτρος Μάνταλος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ώστε να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού της ομάδας.

Πάντως, οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ ανέφεραν ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο αρχηγός…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X