Αμυνα, η χαρά του κάθε πικραμένου -Η ΑΕΚ έχει δεχθεί 2+ γκολ σε 21 ματς φέτος!

Αμυνα, η χαρά του κάθε πικραμένου -Η ΑΕΚ έχει δεχθεί 2+ γκολ σε 21 ματς φέτος!
Photo Credits: INTIME

Η άμυνα της ΑΕΚ είναι η χειρότερη των τελευταίων δεκαετίων και αποτελεί την... μαύρη τρύπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε ξανά από τον ΠΑΟΚ και για ακόμα μια φορά προβλημάτισε, τόσο στη δημιουργία, όσο φυσικά και στην αμυντική λειτουργία.

Μία αμυντική λειτουργία που άφησε εκτεθειμένη την ομάδα τόσο στο α’ ημίχρονο που έκανε πάρτι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με κάθετες και ανάπτυξη με κάθε τρόπο, δίχως να έχει την κατοχή, όσο και στο πρώτο 5ο λεπτο του β’ ημιχρόνου με δύο φάσεις και δύο γκολ από την αριστερή πλευρά.

Οι φετινές επιδόσεις της άμυνας είναι κάκιστες και μένει να φανεί τι θα συμβεί στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για να δούμε που θα σταματήσει το… κοντέρ. Αλλωστε έτσι και αλλιώς η αμυντική συγκομιδή της είναι από τις χειρότερες φέτος σε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα, είτε αφορά πλέι οφ, είτε πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ έχει… συνηθίσει φέτος να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα της παραπάνω από μία φορά κι αυτό συνέβη και χθες στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, σε 47 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, πλέι οφ, Κύπελλο, Ευρώπη), η Ενωση έχει δεχθεί 2+ γκολ σε 21 αναμετρήσεις!

Πραγματικά ένα θλιβερό νούμερο που αποδεικνύει την φετινή μεγάλη… πληγή της ΑΕΚ!

Τελευταία φορά που η ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ ήταν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα στις 8 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, δύο μήνες πριν… Εκτοτε ο κάθε… πικραμένος σκοράρει απέναντι της.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X